Novus Klinik, Özel Çapa Cerrahi Estetik’e ait bir kuruluştur.

Bizi Takip Edin
| ÇEREZ POLİTİKASI

ÇEREZ POLİTİKASI

MUSTAFA SABRİ ŞENCAN VE GÜLŞAH DÜLGER ADİ ORTAKLIĞI

ÖZEL ÇAPA CERRAHİ & ESTETİK AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

ÇEREZ (COOKİE) GİZLİLİK POLİTİKASI ÇEREZLER HAKKINDA

Web sitemiz, bu siteyi ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyası (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Çerezler, daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için kullanılır. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir web sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Çerezler web sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır. Web sitesi ilk ziyaret edildiğinde çerezler depolanır. Aynı web sitesi aynı cihazla tekrar ziyaret edildiğinde tarayıcı web sitesi adına kayıtlı çerez olup olmadığını kontrol eder. Kayıt var ise, kaydın içindeki veri ziyaret edilen web sitesine iletilir.

ÇEREZLERİN KULLANIM AMAÇLARI

Çerezler, web sitesini kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin web sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar web sitede kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Çerezler, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının amacı; internet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek, internet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek, internet sitesinin, sizin ve polikliniğimizin hukuki güvenliğinin teminini sağlamaktır.

Bu kapsamda Polikliniğimize ait web sitemizi ziyaretiniz ile ziyaretçi bilgisi, cihaz bilgisi, davranış bilgisi, demografik bilgilerinden oluşan bazı kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlenecektir. Verilerinizin üçüncü kişilere satılması gibi bir durum söz konusu değildir.

ÇEREZ TÜRLERİ

‘Session’ (oturum) çerezleri: Bu çerezler sadece oturumunuz boyunca tarayıcınızda tutulan çerezlerdir. Örneğin, bulunduğunuz internet sitesinden çıkana dek çerezlerin tarayıcınızda tutulması.

‘Persistent’ (kalıcı) çerezler: Bu çerezler oturumunuzdan sonra tarayıcınızda saklanan çerezlerdir. Kalıcı bir çerez, siz cihazınızdan temizlemediğiniz takdirde bilgisayarınızda kalacaktır.

Birinci Taraf Çerezler: Birinci taraf çerezler ziyaret edilen internet sitesi operatörü tarafından cihaza yerleştirilen çerezlerdir.


Üçüncü Taraf Çerezler: Üçüncü taraf çerezler ziyaret edilen internet sitesi operatörü dışındaki kişiler tarafından cihaza yerleştirilen ve kontrol edilen çerezlerdir.

ÇEREZ KATEGORİLERİ

Tamamen gerekli olan çerezler: İnternet sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir, web sitesinin işlevselliği açısından önemlidir ve bunların kapatılması sitedeki bazı özelliklerin çalışmamasına sebep olur. İnternet sitesinin ziyaret edilebilmesini ve özelliklerinden faydalanılmasını bu çerezler sağlar. Oturum çerezleri bu çerezlerdendir. İnternet sitesinde sayfalar arasında bilgileri taşıyabilmek ve bilgileri tekrardan girmek zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır.

Performans ve Analiz Çerezleri:

Bu çerezler sitemizin performansını ve işlevselliğini arttırmak için analizleri toplamamızı sağlar. Bu analizler bir sayfanın popülerliğine, kişilerin sitede gezinmesine ilişkin ortak işlevlere ve belirli bir özelliğin ne sıklıkta kullanıldığına ilişkin ölçümleri içerir.  Genellikle verileri incelemek için bir araya toplarız ancak ilginizi en çok çeken içerikleri anlamak için bazı durumlarda içerikle ilgili bilgi toplayabiliriz. Bu çerezler aynı zamanda sitenin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığının denetiminde ve alınan hataların tespitinde kullanılır. Web sitemizin geliştirilmesine yardımcı olan çerezlerdir.

Fonksiyonel / İşlevsel Çerezler: Web sitemizi ziyaret eden kullanıcıların tercihlerini hatırlamasına olanak sağlayan çerezlerdir. Örneğin ziyaretçinin dil tercihi veya metin font boyu seçiminin hatırlanmasını sağlar. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi size özel bir özelliğin kullanılmamasına neden olabilir ve tercihlerinizi hatırlamasını engeller. Bu çerezler ile kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanır.

Çerezler burada belirtilen amaçlar dışında kullanılmamakta olup, tüm ilgili işlemler verilerin korunması mevzuatına uygun olarak yürütülmektedir.

Hedefleme ve Reklam Çerezleri: Bu çerezler web sitemizde veya sitemiz haricindeki mecralarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak, iş birliği yaptığımız ortaklarımızla birlikte size ilgili ve kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanılır.

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Tarayıcıların pek çoğu başta çerezleri kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse çerez dosyasının gelmemesini veya çerez gönderildiğinde uyarı verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. Ancak bu durum web sitesi kullanımını etkileyebilir. Tarayıcıdan çerez ayarları değiştirilmedikçe bu web sitesinde çerez kullanımının kabul edilmiş olduğu varsayılmaktadır.




BU SİTEDEKİ ÇEREZLER

İSİM

SAĞLAYICI/ KATEGORİ

AMAÇ

TÜR

SAKLAMA SÜRESİ


_ga

Google analytics.


Performans ve analiz çerezidir.

Bu çerez genellikle ilk ziyaretten sonra tarayıcıya yazılır. Eğer çerez, tarayıcı operatörü tarafından silinmişse ve tarayıcı daha sonrasında web sitesini ziyaret ederse, yeni bir _ga çerezi farklı tekil bir ID’yle yazılır. Çoğu durumda, bu çerez sitemizi ziyaret eden tekil kullanıcıları belirlemek için kullanılmakta olup her sayfa görüntülendiğinde güncellenmektedir. Ayrıca, bu çerez Google Analytics’in ekstra bir güvenlik önlemi olarak bir çerezin geçerliliğini ve erişilebilirliğini sağlamak için kullandığı tekil ID’yle birlikte sunulur.

Birinci ve üçüncü taraf, kalıcı çerez.

2 yıl

_gcl_au

Google adsense


Pazarlama ve hedefleme çerezidir.

Google AdSense tarafından, Google AdSense hizmetlerini kullanan internet sitelerindeki reklam verimliliğini ölçümlemek için kullanılır.

Birinci ve üçüncü taraf, kalıcı çerez.

3 ay

_gid

Google analytics


Performans ve analiz çerezidir.

Tekil kullanıcı oturum tespitini saklar.

Birinci taraf, kalıcı çerez.

28 saat

-ci_session

Oturum çerezi.


Tamamen gerekli çerez.

Oturum çerezi olup, oturumunuzu sunucuya bağlar ve oturum boyunca diğer işlemleri yapmanızı sağlar. Tarayıcı oturumu sona erdiğinde varsayılan olarak çerez yok edilir.

Birinci taraf, kalıcı çerez.

2 saat

_gat

Google analytics


Performans ve analiz çerezidir.

Bu çerez, sitemizin bireysel ziyaretçileri ve onların internet sitesini kullanımını izlemesine izin vermek için kullanılır. Siteyi ilk ziyaret ettiğinizde ayarlanır ve daha sonraki ziyaretlerde güncellenir. Sitemiz, Google Analytics’i ziyaretçilerden IP adresi dışında kişisel bilgi toplamak için kullanmamaktadır.

Birinci taraf, kalıcı çerez.

1 dakika

_fbp

Facebook


Pazarlama ve reklam çerezidir.

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Üçüncü taraf.

3 ay


ÇEREZLER HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

Çerezler hakkında daha fazla bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org  web siteleri ziyaret edilebilir.

Web sitemiz, işbu “Gizlilik Politikası” hükümlerini dilediği zaman kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Gizlilik Politikası hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için [email protected] adresine elektronik posta gönderebilirsiniz. Polikliniğimize, aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

ÇEREZ KULLANIMINA İLİŞKİN BİLGİ VE ALINAN TEDBİRLER

Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler hakkında bilgi, Site'ye ilk defa giriş yaptığınızda pop-up ekran ile verilecektir.

Yukarıda belirtilen sınırlamaları göz önünde bulundurarak Site'de çerez kullanımını önlemeyi tercih ederseniz öncelikle tarayıcınızdaki çerez kullanım özelliğini devre dışı bırakmanız sonra da bu Site ile ilişkilendirilen kaydedilmiş çerezleri silmeniz gerekecektir. Çerez kullanımını önleme seçeneğini dilediğiniz herhangi bir anda kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, çerezleri önlemeniz, Site'de sunulan birtakım hizmetlerden faydalanamama gibi sonuçlar doğurabilecektir.

Çerezlere ilişkin tercihlerin, kullanıcının SİTE’ ye erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir. 

KİŞİSEL VERİLERE ERİŞİM HAKKI VE DÜZELTME TALEPLERİ

T.C. Anayasası’nın 20’nci maddesinde herkesin kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme hakkına sahip olduğu ortaya konmuştur.

Polikliniğimiz kişisel verilerin elde edilmesi sırasında veri sorumlusu veya yetkilendirdiği kişi ve ilgili kişilere veri sorumlusunun ve varsa temsilcisinin kimliği, kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği ve kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi hususunda gerekli bilgilendirmeyi sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra Herkes, tarafımıza başvurarak kendisiyle ilgili; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,  kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahiptir.

KİŞİSEL VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARININ KULLANMASI

Kişisel veri sahipleri yukarıda belirttiğimiz haklarına ilişkin taleplerini internet sitemizde yer alan Veri Sahibi Başvuru Formu”nu doldurarak yazılı olarak veya önceden bildirilen sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle tarafımıza iletebilir.

Polikliniğimiz kişisel veri sahibinin başvurularını kanuna uygun ve makul bir süre içerisinde inceledikten sonra talebi kabul edebilir veya gerekçesini açıklamak suretiyle reddedebilir. Kişisel veri sahibinin yukarıda belirtilen usullere uygun olarak hak ve taleplerini tarafımıza iletmesi durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde ilgili talep ayrıca bir maliyet gerektirmediği sürece ücretsiz olarak sonuçlandıracak, polikliniğimizin cevabı kişisel veri sahibine yazılı olarak veya elektronik postayla iletilecektir.

VERİLERİN SAKLANMASI

Polikliniğimiz veri sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, yukarıda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır. Buna ek olarak, polikliniğimiz veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir. 

GİZLİLİK POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİKLER

Polikliniğimiz işbu Çerez Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Çerez Gizlilik Politikası, Veri Sahibi’ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.

Novus Klinik (Özel Çapa Cerrahi & Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği)

Adres: Fahrettin Kerim Gökay Cad. Pınar Apt. No:135/2 Kat:1 D:2 34722 Ziverbey, Kadıköy / İstanbul

Telefon: 0216 550 03 03



Bu websitesini kullanarak belirtilen amaçlar doğrultusunda çerezleri bilgisayarınıza/cihazınıza yükleyebileceğimizi kabul etmektesiniz.

RANDEVU AL

Doğru Tedavi, Doğru Teşhis ile Başlar

gülüş estetigi