Novus Klinik, Özel Çapa Cerrahi Estetik’e ait bir kuruluştur.

Bizi Takip Edin
| KAMERA KAYIT SİSTEMLERİ AYDINLATMA METNİ

KAMERA KAYIT SİSTEMLERİ AYDINLATMA METNİ

ÖZEL ÇAPA CERRAHİ & ESTETİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ KAMERA KAYIT SİSTEMLERİ AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni, ÖZEL ÇAPA CERRAHİ & ESTETİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ (Bundan sonra “Özel Çapa” olarak anılacaktır.) tarafından, diş polikliniklerinde bulunan kapalı sistem güvenlik kameraları tarafından toplanan kişisel verilerin işlenmesine ilişkin aydınlatma amacı ile hazırlanmıştır.

Özel Çapa olarak kurumsal yapılanma, iş sağlığı ve güvenliği ve genel çalışan güvenliği kuralları çerçevesinde diş polikliniklerimiz bünyesindeki ortak alanlara, kapalı sistem güvenlik kameraları yerleştirilmiştir. Özel Çapa’nın yer aldığı Fahrettin Kerim Gökay Cad. Pınar Apt. No:135/2 Kat:1 D:2 34722 Ziverbey, Kadıköy / İstanbul adresinde 12 tane güvenlik kamerası, giriş çıkışlardan görüntü alma amacıyla aşağıdaki konumlara yerleştirilmiştir.

  1. Ana giriş kapısı
  2. Klinik 1
  3. Klinik 2
  4. Klinik 3
  5. Mesul Müdür Odası
  6. Personel Odası
  7. Görüşme Odası
  8. Bekleme Odası Banko Sağ
  9. Bekleme Odası Banko Arka
  10. Arşiv
  11. Giriş
  12. Koridor

Bahsi geçen güvenlik kameraları görüntülerinin; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “kişisel veri” olarak yer aldığını, yukarıda belirtilen işleme şartları ve amacı doğrultusunda şirketimiz tarafından 6698 Sayılı Kanun’a ve sair mevzuata uygun şekilde işlendiğini bilgilerinize sunarız. 

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesinde düzenlenen yöntemlerle şirketimize iletmeniz durumunda Özel Çapa, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, şirketimizin Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarife üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır. 

Kişisel verileriniz ile ilgili tüm taleplerinizi, KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek; yazılı olarak Fahrettin Kerim Gökay Cad. Pınar Apt. No:135/2 Kat:1 D:2 34722 Ziverbey, Kadıköy / İstanbul adresinde bulunan poliklinik merkezine elden bizzat iletebilir veya noter vasıtasıyla gönderebilirsiniz. Ayrıca gerek duyulması halinde [email protected]   uzantılı e-posta adresi ile 0216 550 03 03 telefon hattı ile de bizler ile iletişime geçilebilir. Ayrıca veri sahibi olarak; işbu Aydınlatma Metninin ayrılmaz bir parçası olan www.novusklinik.com web adresinde yer alan başvuru formu ile de başvuru yapıp talep ve şikâyetlerinizi şirketimize bildirebileceğinizi hatırlatırız.

Polikliniğimizin; Kanunda meydana gelebilecek değişiklikler ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenebilecek yeni yöntem veya yönetmelikler sebebiyle, bu aydınlatma bildiriminde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

RANDEVU AL

Doğru Tedavi, Doğru Teşhis ile Başlar

gülüş estetigi